Delta på Kattens Dag

Nästa Kattens Dag:

  • 2 december 2018

Sydkatten deltar varje år i firandet genom att visa upp katter och informera om klubben i ett fåtal zoobutiker runt om i Skåne.

Alla medlemmar välkomna

Oavsett om du varit med förut eller det är första gången så är du och din katt mycket välkomna.
Vi blandar nya och "gamla" medlemmar så att vi alla lär känna varandra.

Så här går det till

Du behöver inte ha en "utställningskatt" och det spelar ingen roll om du har en huskatt eller en raskatt som du vill visa upp. Kattens Dag är dock ett bra tillfälle att öva inför en eventuell utställning, katten får prova att sitta i en utställningsbur och känna dofter och höra ljud som även förekommer på utställning.

Du bestämmer själv om du vill ta ut katten ur buren emellanåt för att visa upp för besökarna. Tänk på att inte ta med din katt om du vet att den kan bli aggressiv eller är väldigt rädd. Vi som visar upp våra katter passar även på att göra besökarna intresserade av Sydkatten som klubb.

Vi brukar ha lite tävlingar och andra jippon i samarbete med de butiker som vi besöker. Det finns många erbjudanden att ta del av, både för oss och besökarna. I varje butik finns minst en medlem med bland de som visar katt och som hjälper dig som är ny.

Vi försöker göra firandet så bra som möjligt och Sydkatten deltar alltid i den tävling om bästa Kattens Dag-firandet som Royal Canin sponsrar. Vi har vunnit både 2007 och 2008!

Hur och när ska man anmäla sig?

Vill du visa upp din katt på Kattens Dag eller vill veta mer? Kontakta miia.grasten@sydkatten.nu

 

Denna hemsida är skapad i anySite