Värva medlemmar

Turkisk van

Värva medlemmar

Har du en kompis, bekant, kollega eller kursare som älskar katter? Passa på att värva din vän till Sydkatten. Om du värvar en medlem i Sydkatten deltar du i värvningstävlingen. Ange ditt namn i samband med inbetalningen eller maila denna uppgift till Åsa Widh.

Värva kattungeköpare

Du som uppfödare kan, till reducerat pris, bjuda dina kattungeköpare på ett medlemsskap i Sydkatten. Det kostar endast 275 kr/kattungeköpare och du betalar in avgiften på vårt BG 555-9109 . Ange kattungeköparens namn och adress samt att det är du som har värvat på inbetalningen. Får du inte plats att skriva allt på inbetalningen så kan du maila övriga uppgifter till Åsa Widh. Det är viktigt att du anger att det är du som har värvat i samband med tecknandet av medlemsskapet för dina kattungeköpare så att du kan delta i värvningstävlingen.

OBS!

Ange ditt namn som värvare i samband med inbetalningen eller maila denna uppgift till: Åsa Widh. Vid årets slut räknas antalet värvade medlemmar ihop och det går inte att ange sig själv som värvare när resultatet redan är sammanställt. Om du vill delta i värvningstävlingen så är det viktigt att du själv anger vilka medlemmar du har värvat!

 

Denna hemsida är skapad i anySite