Nyheter » SENASTE NYTT - klicka på notisen för att läsa hela artikeln! » Sydkatten behöver din hjälp!

Sydkatten behöver din hjälp!

I höst står Malmö värd för världsmästerskapet inom Fife, World Winner Show. Sydkatten kommer att ansvara för den viktiga uppgiften att resa burarna i hallen, Malmö Mässan, och vi behöver dig till vårt team! Läs mer >>> 

 

Som vi rapporterat om tidigare i Sydkatt Aktuellt kommer det stora världsmästerskapet, Fife World Winner Show, att arrangeras i Malmö i höst. Det är en väldigt stor händelse för kattsporten i Sverige och i oktober väntas alltså besökare från ett stort antal länder komma hit för att delta! Arbetet är i full gång och som arrangör står SVERAK, med expertis och engagemang från ett flertal klubbar runtom i landet. Det är vi som tillsammans är SVERAK och vi vill naturligtvis göra det här till det bästa World Winner någonsin!

Sydkatten tillfrågades tidigt om vi kunde tänka oss att sätta ihop ett team och ansvara för den otroligt viktiga uppgiften att bygga burarna i utställningshallen, Malmö Mässan. Efter noga överväganden åtog vi oss uppdraget och nu behöver vi Er, kära medlemmar, för att utföra ett så pass bra jobb som vi är övertygade om att vi kan! Det är ett stort ansvar och kräver allas vår insats, men det är också en unik chans att vara med vid ett arrangemang av det här slaget. De som hjälper till erhåller bland annat frukost, lunch, fika, och entrébiljetter till helgens utställning, samt är med och deltar i utlottningen av finfina premier! Bland annat biljetter till lördagens galamiddag. Vi behöver folk till både lite tyngre fysiskt jobb och lättare kring-uppgifter. Kanske har du familj, släkt och vänner som kan komma? Anmäl er! Vi lovar ett par händelserika och minnesvärda dagar. Anmäl ert intresse redan nu, genom att prata med någon i styrelsen eller mejla sofia.granlid@sydkatten.nu.

Datum: Torsdag 22 oktober, fredag 23 oktober, söndag kväll 25 oktober, måndag 26 oktober. Vi är flera som kommer att vara på plats hela dagarna men kan du en halvdag eller ett par timmar är det också till stor hjälp! 


4 maj 2015
Denna hemsida är skapad i anySite