Nyheter » SENASTE NYTT - klicka på notisen för att läsa hela artikeln! » Sydkatten i samarbete med SVT

Sydkatten i samarbete med SVT

SVT satsar på katter i höst! Med kommande programmet ”Kattkompaniet” visar SVT att katter är på tapeten. Kattkompaniet spelas in i samband med ett stort evenemang vid fem tillfällen på Amiralen i Folkets park i Malmö. Sydkatten kommer ha en tass med i spelet och efterlyser personer som vill delta med katt.

Om programmet från SVT: 
Kattkompaniet spelas in i samband med ett stort evenemang vid fem tillfällen på Amiralen i Folkets park i Malmö. Vi vill jättegärna ha med dig som besökare och publik! Här kommer det finnas katter att titta på, klappa och mysa med, en pysselhörna, veterinärer och andra kattexperter. En enda stor kattfest för både barn och vuxna!

Evenemanget äger rum lördagarna den 19/9, 26/9, 3/10, 10/10 och 17/10. Det börjar klockan 11 och slutar kl 15. Samtidigt pågår alltså Barnkanalens TV-inspelning med kameror. Alla barn med familjer är välkomna, men man får inte ta med sig sin egen katt. I TV ser du oss på söndagar med start den 27 september. Först till kvarn gäller för att besöka eventet, så kom i god tid. Ingen föranmälan behövs och medverkan är kostnadsfri.

Katter och funtkionärer sökes
Sydkatten kommer ha en tass med i spelet och efterlyser personer som vill delta med katt! Det som efterfrågas är utställningsvana katter av olika raser som uppskattar uppmärksamhet. Du är på plats med din katt de timmar evenemanget pågår och är okej med att eventuellt synas i TV och även kunna svara på frågor från programledare och besökare. Ett utmärkt tillfälle att visa upp din ras, representera Sydkatten och vara med om en rolig händelse! Sydkatten kommer att vara på plats med monter och utställningsburar finns upptställt. Vi söker även dig som skulle vilja närvara som funktionär för klubben, så det går bra att anmäla sitt intresse även utan katt! 

Anmäl ditt intresse!
Låter det intressant? Mejla sofia.granlid@sydkatten.nu. 
Vi behöver veta vilka katter du skulle vilja ta med samt vilket/vilka datum du kan? 

Följ oss på Facebook för löpande uppdateringar om arbetet med Kattkompaniet! Vi hoppas att ni alla tycker att det här är lika roligt och spännande som vi!


25 augusti 2015
Denna hemsida är skapad i anySite