Nyheter » SENASTE NYTT - klicka på notisen för att läsa hela artikeln! » Medlemskap 2017

Medlemskap 2017

Vill du bli medlem i Sydkatten? Kul! Det är hög tid att betala in medlemsavgiften för 2017, för att hinna få årets kommande utskick av tidningar, anmäla till utställningar, registrera kattungar etc. Var alltid ute i god tid så underlättar du för oss! Osäker på vad som gäller? Läs mer här! >>

Sydkatten har alltid något på gång!

Just nu får vi mycket frågor om medlemsinbetalningar. Tänk på att det kan dröja 1-2 veckor innan du får hem ditt medlemsbrev på posten, både på grund av postgången och tillfälligt hög arbetsbelastning för oss. Om ni är osäkra på om ni har betalat till oss är det lättaste att i första hand kontrollera på er egen bank om betalningen gått iväg. Skulle ni efter 2 veckor inte ha hört något från oss eller har andra frågor gällande medlemskapet är det i första hand medlemsansvarig Åsa Widh du ska kontakta på asa.widh@sydkatten.nu. Det besparar både oss och dig tid att du kontaktar rätt person i klubben på en gång! 

Så här blir du medlem i Sydkatten:

Betala in medlemsavgiften på vårt BG 555-9109. Ange namn, adress och telefonnummer på inbetalningen. Får du inte plats att skriva allt kan du maila resterande uppgifter till oss.

Efter en till två veckor får du ett välkomsutskick som bland annat innehåller ditt medlemskort och klubbens rabatthäfte. Med detta utskick får du också en registreringsblankett där du fyller i dina övriga uppgifter och sedan mailar eller postar till oss. När du blivit medlem kommer de prenumerationer som ingår i ditt medlemsskap automatiskt till dig. Vill du veta mer om klubben innan du blir medlem så kan du alltid ringa eller maila till någon i styrelsen!

Medlemsavgift 2017
Medlemsskap i Sydkatten löper per kalenderår, det vill säga januari-december.

Huvudmedlem 400 kr
Förstagångsmedlem* 325 kr
Familjemedlem (inom samma hushåll) 100 kr
Stödmedlem 175 kr
* Reducerad medlemsavgift första året. Gäller endast dig som inte varit medlem i Sydkatten de senaste fem åren.

Sydkatten bekostar ej retroaktiva utskick av Våra Katter.

Läs mer om de olika medlemskapen här >>


14 januari 2017
Denna hemsida är skapad i anySite