Nyheter » SENASTE NYTT - klicka på notisen för att läsa hela artikeln! » Aktivitetsansvarig sökes!

Aktivitetsansvarig sökes!

På grund av förändrad arbetssituation har Jannike meddelat att, trots höga ambitioner och vilja, räcker inte tiden till och väljer att lämna posten som ledamot och aktivitetsansvarig i förtid.

Sydkatten söker nu en person som skulle tycka det var roligt att hoppa in och hjälpa till att arrangera aktiviteter, fram tills årsmötet då officiellt nytt inval sker. 

Läs mer om uppdraget >> 

Jannike Malmkvist

Vi tackar Jannike för tiden i styrelsen och hoppas att vi fortsätter se henne som en flitig funktionär vid vår utställning.

Det löpande arbetet med aktiviteter måste nu tas över av någon annan med kort varsel för att vi ska kunna ge våra medlemmar det vanliga utbudet av caféträffar och kurser. Ju fler vi är som hjälps åt, desto lättare och roligare blir det! 

Stötta styrelsens aktivitetsarbete en begränsad period

Vad innebär då uppdraget? Som aktivitetsansvarig från och med nu tillträder du som samordnare och planerare för klubbens aktiviteter nu mellan november - till mars nästa år. Det innebär inte att du tillträder på en styrelsepost utan ledamotsposten fylls utav en av våra suppleanter (Anne) fram tills årsmötet då den nya styrelsen väljs. Är du dock intresserad av att fortsätta som aktivitetsansvarig med eller utan styrelseansvar ser vi såklart gärna att du kandiderar till posten vid årsmötet eller hjälper till med aktiviteterna som en utomstående även efter årsmötet. Perfekt tillfälle att prova på hur det är att inneha en ansvarspost i Sydkatten! 

I korthet kommer du att

- Jobba med styrelsen och planera ett par aktiviteter under januari-mars

- Mejla och ringa för att boka lokaler och föreläsare 

- Hjälpa till med arrangemanget av kattens dag 

Vi ser fram emot att höra av dig om du är intresserad eller känner någon lämplig kandidat! Skriv till sekreterare@sydkatten.nu :-)

 

Sofia Granlid
5 november 2017
Denna hemsida är skapad i anySite